Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti

Nämä remontit ovat erikoisosaamistamme – toteutamme ne alueilla Loimaa, Turku ja koko Varsinais-Suomi

Kylpyhuoneremontti on vaativimpia kodin remontteja. Vesieristystöiden laatuun on kiinnitettävä erityistä huomiota, samoin laatoitusten ja lattian kaatojen työstämiseen. Sis-Rakilla on kokemus lukemattomista kylpyhuoneremonteista. Hallussa on myös VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti osoituksena ammattitaidostamme. Meidät on siis turvallista valita toteuttamaan kylpyhuoneen, saunan tai wc:n remontti. Ota toki yhteyttä ja kerro toiveistasi! Teemme kylpyhuoneremontteja ja muita märkätilaremontteja Loimaan, Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella.

Kylpyhuoneremontti, miksipä ei samalla saunaosastokin kuntoon

Kylpyhuone kaipaa usein muutosta, kun vanhat laatat tai vesikalusteet alkavat olla tiensä päässä. On mukavaa saada nykyaikainen, aikaa kestävä kylpyhuone kirkkailla pinnoilla uusilla kalusteilla.

Kylpyhuoneen ohella on järkevää remontoida myös sauna. Meiltä onnistuvat niin lauteiden kuin kiukaankin asennustyöt, valaistusratkaisuja unohtamatta. Uudet kylpy- ja saunatilat ovat jokaisen asukkaan ilo, ja nostaapa laadulla tehty remontti asunnon arvoakin!

Pyydä tarjous tai kysy lisää! Teemme sauna- ja kylpyhuoneremontteja sekä muita kodin remontteja Loimaan sekä koko maakunnan alueella.

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, mikäli teetät kodin kunnostustöitä. Lisää aiheesta www.vero.fi-sivuilla.