Keittiöremontti parhaalla reseptillä

Sen tarjoaa Sis-Rak alueilla Loimaa, Turku ja koko Varsinais-Suomi

Keittiö on tärkeimpiä kodin tiloja, joka on käytössä päivästä toiseen, aamusta iltaan. Siksi keittiöstä on tehtävä niin aikaa kuin katsettakin kestävä. Keittiöremontin tekijäksi kannattaa siis syystäkin valita siihen erikoistunut, kokenut yritys – Sis-Rak Oy. Olemme kunnostaneet monia keittiöitä toimiviksi ja tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi vuosien mittaan. Millainen keittiö olisi sinun ajatuksissasi? Kerro meille! Teemme keittiöremontteja Loimaan, Turun ja koko Varsinais-Suomen asukkaille.

Keittiöremontti on sen suuruinen kuin sinä haluat

Keittiöön voidaan tehdä täydellinen remontti, jossa uusitaan kaikki pinnat, tasot, kalusteet ja kodinkoneet. Toisaalta keittiöremontti voi pitää sisällään vain esimerkiksi uudet kaapit ja välitilan laatoituksen. Esitä toiveesi, me kyllä toteutamme. Meiltä saat myös arvokkaita ideoita, jos oma silmä ei riitä arvioimaan uuden keittiön mahdollisuuksia.

Kaipaavatko muut tilat remonttia?

Samalla kun keittiö kokee muodonmuutoksen, miksipä et uusisi lattiaa tai vaikka kylpyhuonetta. Meiltä saat kaikkien tilojen ja pintojen remontit kokonaisvaltaisena toteutuksena! Näppärän listauksen palveluistamme löydät etusivulta.

Pyydä vaikka saman tien tarjous tai kysy lisätietoja keittiöremonttiasi varten. Liikumme Loimaan ja koko maakunnan alueella työkeikalta toiseen, toivottavasti pian sinunkin kotiisi. Ollaan yhteyksissä!

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, mikäli teetät kodin kunnostustöitä. Lisää aiheesta www.vero.fi-sivuilla.